sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Muumi lasikortti

Iittala lasikortti Niiskuneidin juhannuskukat

Löysin siivouksen yhteydessä kaksi Iittalan lasikorttia. Nämä ovat hyvänmielen esineitä, joita katsellessa hymyilyttää. Ensin ajattelin, että voisin luopua näistä. Mutta en voi. Näissä on ihanat värit ja lämmin tunnelma. Pulassa ollaan taas..

Iittala lasikortti Onnellinen Muumipeikko

Järkevä ihminen laittaisi turhat esineet pois. Minä tunnelmoin tavaroitteni kanssa. Moni esine kantaa mukanaan muistoa, joka on ainutkertainen. Voisin oikeastaan päättää, että ostan uuden tavaran vasta sen jälkeen, kun joku vanha on ensin luovutettu eteenpäin. Kuulostaa hyvältä :)


14 kommenttia:

 1. Oi voi , jos tuolla tavalla päättää ei ehkä saa enää mitään uutta ...ikinä ;D
  Aarteistaan on niin vaikea luopua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin.. Meillä kaapit pursuavat aarteita. Ja kokoajan löytyy lisää aarteita. Mutta kaappeja ei tule samaan tahtiin lisää :)

   Poista
 2. mä niin tiedän tuon tunteen. mutta sitten yllätin itseni: viime syksynä pistin pois tosi paljon kaikenmoista ihanaa ja sen jälkeen ollu tosi raikasta :) en tietenkään mitään todellisia aarteita, mutta semmosta ihan kivan ja upean välimaastossa olevaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haluaisin juuri sen "raikkaan tunteen". Sen saa vain laittamalla tavaraa kiertoon. Pitää vaan ensin päättää mikä on "todellinen aarre", josta en voi luopua. Se tuottaa vaikeuksia :)

   Poista
 3. Tuo olisi niin hyvä periaate (jotain saa tulla, jos jotain meneekin), jos vaan pystyisi siinä pitäytymään. Monissa tavaroissa on vaan se, että vaikka se tällä hetkellä kyllästyttääkin, niin muutaman vuoden kuluttua sitä voi ikävöidä. Tosi hankala "puntaroida" lähtevät tavarat.
  Hyvänmielen kortit todellakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennen tavarat siirrettiin vintille parempia aikoja odottelemaan. Usein aarteet jäivätkin sitten perillisille, jotka ihmettelevät mitä kaikkea on haluttu säästää.

   Tavaroiden puntarointi on vaikeaa. Pitäisi osata ennustaa omia mielenliikkeitään :)

   Poista
 4. Eihän nyt tuommoisista aarteista voi luopua! :) t. nimimerkillä kaapit täynnä täälläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvasin, että löydän kohtalotovereita :)

   Poista
 5. Tuollaisia en ole ennen nähnytkään! Tosi kauniita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä valmistettiin joskus 1990-luvulla.

   Poista
 6. On kyllä todella kauniita. :)
  En minäkään tuollaisista raaskisi luopua.

  VastaaPoista
 7. Oikein hyvä periaate ja tunnen jopa muutaman, joka sitä pystyy suurinpiirtein noudattamaan. Mutta mulla ainakin riittää sitä poisheitettävää muualtakin kuin aarteista. Ja nuo on aarteita. Kaikki, joissa on muistoja ja joista itse tykkää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään ihastella muiden aarteita ja kertoa omistani. Aarteeni voi olla lapseni tekemä askartelu, edesmenneen Mummoni neulomat villasukat tai antiikkiesine :)

   Poista