torstai 14. kesäkuuta 2012

Tampereen Komediateatteri Lainahöyhenissä
Tampereen Komediateatterin mainosteksti:

Lainahöyhenissä on komedia miespariskunnasta Georgesta ja Albinista, jotka pyörittävät drag show -ravintolaa. Toinen heistä omistaa ravintolan ja toinen on ravintolan suurin tähti. Kaikki on hyvin kunnes heidän poikansa suunnittelee avioliittoa äärikonservatiivisen senaattorin tyttären kanssa. Tulevan morsiamen isälle ei voida missään tapauksessa paljastaa pojan vanhempien olevan homomiehiä. Seuraa draamaa, itkua, homomaneereiden piilottelua ja naiseksi pukeutumista...
Näytelmä on monille tuttu mm. amerikkalaisena elokuvaversiona Lainahöyhenissä tai Broadwayn musikaalihittinä La Cage aux Folles.
Luvassa romantiikkaa, räiskyvää huumoria, höyheniä, paljetteja ja häikäiseviä sääriä!

http://www.komediateatteri.fi/index.php/component/content/article/31

Kävin eilen katsomassa Tampeen Komediateatterin komedian Lainahöyhenissä. Lähdin hakemaan viihdyttävää, kevyttä ja iloista kesäiltaa yhdessä ystäväni kanssa.

Alussa näytelmä lähti etenemään kankeasti. Minulla kesti aika kauan päästä mukaan tunnelmaan. Väliajan jälkeen esitys parani huomattavasti. Huomasin nauravani monet makeat naurut. Jukka Leisti oli loistava Albin. Juuri hänen ansiostaan esityksestä jäi erittäin hyvä mieli. Mukavaa oli myös se, että näytelmässä esiintyi uusia nuoria näyttelijöitä.
3 kommenttia:

 1. Voi, siitä onkin aikaa kun olen ollut viimeksi teatterissa. Moni aijemmin elokuvana nähty näytelmä saataa kärsiä siitä että niitä teoksia ryhtyy väkisinkin vertailemaan.
  Teatteriretkesi taisi kuitenkin olla varsin onnistunut!
  Aurinkoista torstaita!
  ( täällä siivouksen lomassa välillä piipahtelen koneella "huilailemassa" :D )

  VastaaPoista
 2. Edelliseen kommentiin viitaten, varsinkin hyvässä seurassa :)

  VastaaPoista