lauantai 15. kesäkuuta 2013

Haloo kuuleeko Hämeenlinna?Olen menossa huomenna kesäretkelle Hämeenlinnaan. Retken on tarkoitus olla kiva kesäretki yhdessä hyvän ystävän kanssa. Hämeenlinna on meille aika tuntematon, joten ajattelin kysellä vinkkejä. Löytyykö Hämeenlinnasta kivoja kirpputoreja, jotka ovat auki myös kesäsunnuntaisin? Löytyykö muuta nähtävää? Kaikki vinkit otetaan kiitollisina vastaan :)


20 kommenttia:

 1. Kiki Kiki´s homesta varmaan tietää... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Minttu,

   Täytyy siis kysyä myös Kikiltä :)

   Poista
 2. Täältä päin ei nyt oikein vinkkejä tule - minä tiedän vain Aulangon ja eikös siellä lähistöllä ole se Metsäkylän Navettakin? On kyllä vähän ulkopuolella. Mukavaa matkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Metsäkylän navetta ajateltiin katsastaa. Olen huokaillut aivan liian monta kertaa sen perään. Huvila ja huussi käy siellä aina välillä ostamassa kaikkea kivaa :)

   Poista
 3. navetta on ihan must,mut ei kirpparihintoja.käykää kantolan kammarissa, on radan varressa teoll.alueella.siin vieres toinenkin,q kirppari tms.sit valtava kirppari on samal suunnalla,mut siel paljon myös kiina kamaa.kaurialan alueella hermanni on hyvä ja ihan lähelt löytyy toinen, mut aika pieni.prisman lähelle avattiin uusin kait viime syksynä, se aika iso ja tosi siisti.valitettavasti en muista senkään nimeä.tarvetuloa kauniiseen kotikaupunkiini.jos käytte aulangolla samal jos meette sinne navettaan, on meinaan matkan varrella etelästä tultaessa niin siel puistometsäs jossa näkötornikin niin uivat aino ja janne joutsenet...sibelius syntyi tässä kaupungissa..terv.päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi,

   Olipa monta vinkkiä, joita on ihana lähteä seuraamaan :). On mukavaa lähteä seikkailemaan kohti Hämeenlinnaa.

   Poista
 4. Tämä on pieni, mutta siisti ja kohtuuhintainen http://www.hermanninkirppis.com/ ja Kirpputori Unelma löytyy aivan kivenheiton päästä osoitteesta Larin Kyöstin katu 20. Sunnuntaisin on Tiiriön citymarketin parkkipaikalla myyjiä myymässä omia tavaroitaan. Se tekee mun mielestä sen, että tavara on siistimpää. Ja mahdollistaa tinkaamisen jos uskaltaa :) Osoite on Katsastusmiehentie 6. Ei ole kaukana Hermannista ja Unelmasta. Tämä on suuruudeltaan kaikista laajin http://www.hameenlinnansuurkirpputori.fi/ mutta siellä täytyy omaan makuun jaksaa penkoa niitä helmiä välillä suosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos :)

   Monta erittäin hyvää vinkkiä. Teillähän on siellä Hämeenlinnassa vaikka mitä kivaa tarjolla!

   Poista
 5. Tulee vähän tipoissa, kun en tiedä paljonko yhteen kommenttiin saa laittaa merkkejä :) Tämä on aivan helmi ja jos saisin viedä vieraan vaan yhteen paikkaan niin se olisi http://www.kirstulanvanhapuoti.fi/ On auki vain sunnuntaisin 12- 16 ja on hurmaava yhdistelmä kirppista ja sisustusliikettä. Ja alennusmyynnitkin juuri alkoivat poistoja jopa -50%. On samalla puolella kaupunkia Hermannin, Unelman ja Tiiriön kanssa :) Siellä on tavaraa, joista haluaisin kotiuttaa kaiken :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, mikä paikka. Tuonne täytyy ehdottomasti mennä. Aivan ihana!

   Poista
 6. Tiiriöllä Prisman lähistöllä on Kulma-kirppis.
  Rautatieaseman vieressä Hämeentien kirppis.
  Vanhan Härkätien varrelta löytyy Tiirinkosken tehdas.
  Sitten on SA-kauppa mutta ei auki su.
  Ja nuo kaikki edellämainitut paikat kannattaa kiertää.
  Tervetuloa tännepäin.
  Mukavaa päivää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Maltan tuskin nukkua ensi yönä. Paljon kivaa on tiedossa huomiselle

   Poista
 7. Moikka!
  Miten teillä meni Hämeenlinnassa?
  Olen odotellut postausta.. :)
  Itselläkin suunta sinne loman aikana.
  Kannattaako mennä?
  Aurinkoista kesän jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,

   Hämeenlinna oli mahtava. Ehdimme kiertää pari kirppistä, Metsäkylän vanhan navetan, Kirstulan puodin ja Iittalan. Aika loppui kesken. Teemme jatkossa vielä toisen retken :). Kannattaa mennä.

   Helminauha on hiljentynyt toisen blogini vilkastuessa. Aikani riittää huonosti kahteen, mutta ehkä kohta taas ehdin tännekin kirjoitella :)

   Niin se toinen blogi on http://kosmetiikkatesti.blogspot.fi/

   Poista
 8. Minäkin ehdottaisin Metsäkylän navettaa, se on auki vain sunnuntaisin ja siinä vieressä on ihana kahvilakin. Ja alpakoita on aina kiva katsella. Hämeenlinnassa on paljon kirppiksiä, netistä löytyy varmaankin osoitteet. Muistelen, että minulle on suositeltu Kantolan suurkirppistä (en erityisemmin tykännyt siitä) ja Herman's second handia. Ihan äsken joku suositteli Hämeentien kirppistä. Mukavaa retkeä!

  VastaaPoista
 9. Sinäkin olet kadonnut jonnekin? Täällä kaipaillaan...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anne,

   Voi miten kivaa, että minua joku kaipailee :). Aikani ei ole riittänyt Helminauhalle, mutta toivotaan parempaa tulevaisuutta. Ihania syyspäiviä :)

   Poista
 10. Great post! I love it:)

  http://theprintedsea.blogspot.de/

  VastaaPoista