sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Pikkukaapin tuunaus


Ostin joskus kuudella eurolla pienen valkoisen kaapin. Kaappi oli sellaisenaan aivan liian tylsä. Ensin tapetoin kaapin takaseinän. Sitten laitoin pitsinauhan hyllyjen reunoihin.

Tämä kaappi on monen pienen esineen koti. Ylähyllyllä asustavat Arabian valmistamat pienet figuurit jääkarhu, kettu ja Pikku Myy.


Keskihyllyn enkeleillä on suuri tunnearvo.

Alahyllyllä on pieniä lastenastioita. Ne on valmistanut Arabia. Lumikki on kirppislöytö. Lisäksi siellä on hopeiset lautasliinarenkaat.

4 kommenttia:

  1. Ihana kaappi ja vieläpä hurmaavia aarteita täynnä. Noita vanhoja lasten leikkiastioita ei paljon kirppiksiltä löydy, joten Lumikkikuppisi on oikea aarre!

    VastaaPoista
  2. Vastavierailulle piipahdin. Kauniita, suloisia asioita täältä löytyi :) Ja ihana kisukin.

    VastaaPoista
  3. Hieno kaappi! Ja ihania esineitä. Tuota kettua katselin pitkään antiikkimessuilla, ajattelin sitä lahjaksi nuorimmalle lapsenlapselle, kun se tehty siellä Raumalla isänsä Lukko-vuotena. En sitten ostanut, kun nuori perhe tuskailee jo muutenkin muuttojen ja tavaroiden kanssa. - Meillä on miehen pieniä eläin-esineitä, tuollainen kaappi olisi kyllä tosi hyvä niille. Mies-rukka kun ilmiselvästi loukkaantui, kun kielsin sitä laittamasta yhtään elukkaa kirjoista tyhjättyyn hyllyyn. En kestä pieniä "pölypesiä" :)

    VastaaPoista